Këmisha si leckë Microfiber – ETSJ GENIUS TE

Këmisha si leckë Microfiber – ETSJ GENIUS TE

Vendosja dhe përdorimi telefonit tuaj ka shanse të mëdha që përmban perandorinë e vogël të baktereve të ndryshme. Në shumicën e rasteve, këto baktere janë relativisht të padëmshme dhe ata gjenden në telefonin tuaj për shkak se pas kontaktit me sipërfaqe të pista, ose në qoftë se ju nuk keni të larë (mirë) duart.

Megjithatë, ka raste kur këto baktere mund të shkaktojnë helmim dhe infeksione të tjera. Megjithatë, ka një zgjidhje për këtë sëmundje.

Një këmishë të vetme ju është shtuar shtresë microfiber dhe problemet janë zgjidhur. Me këtë punë në këmishën tuaj, jo vetëm që mund të mbroheni nga bakteret më rregullisht se ju nuk mund të pastroni telefonin tuaj , syze, lente e objektivit … shpejt dhe me efikasitet.

Kjo është e përkryer për të gjithë fotografët të cilët mundohen për të pastruar lentat e objektiveve. Kjo shtesë e vogël në këmishë sigurisht do të jetë në një larmi të ngjyrave.

Burimi: A-TECH

KOMENTE