Marketingu

WEB REKLAMA DESKTOP DHE MOBILE

Portali 2LONLINE.com, ka hyrë në vitin e shtatë të ekzistimit të tij, kohë kjo gjatë së cilës ka vazhduar t’i përmbushë synimet për një gazetari profesionale në shërbim të publikut, duke qenë mbi të gjitha origjinal dhe i besueshëm me publikimin e informacioneve të pavarura në gjuhën shqipe.

2LONLINE ofronë hapësirë reklamuese të targetuar të formateve të ndryshme duke aplikuar teknologjitë e fundit të krahasimit të të dhënave në kohë reale.

Formatet e reklamave dhe kampanjave:
Desktop
Mobile/Tablet
Video
Social Media
Artikull i sponzorizuar

Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth marketingut online, i mirëpresim pyetjet tuaja!

Për pyetje dhe reklama na kontaktoni.

Kjo pjesë është duke u përpunuar. Ju lutem, vizitoni sërish këtë pjesë për të parë formatet e reklamave që ofrojmë.

Deri në përditësimin e kësaj faqe, faleminderit që gjejmë mirëkuptimin tuaj! 🙂

Nëse jeni të interesuar të mësoni për çmimet e reklamave në portalin tonë, ju lutem na kontaktoni.

Jeni të mirëseardhur!


KOMENTE