Kontakti

I dashur vizitor,

nëse jeni në këtë faqe, ju doni të kontaktoni për çfarëdo që vlerësoni se dëshironi ta ndani me ne. Ne e mirëpresim emailin tuaj!

Kur ju dërgoni formën e plotësuar, pranojmë nga sistemi ynë të dhënat dhe ne do të mundohemi t’ua kthejmë përgjigjen sa më parë.

Për të marrë përgjigje, ju duhet të plotësoni formën me të dhënat e sakta. Ne e respektojmë privatësinë tuaj, dhe të gjitha të dhënat do të jenë të mbrojtura dhe përdoren vetëm për komunikim mes nesh.

Ne do të vlerësojmë shumë po që se keni reagime të ndershme, sugjerime, kritika, ide të reja që vlerësoni se do ta pasurojnë portalin.

Vëmendje: Ju lutem, mos dërgoni përmes kësaj forme shkrime, opinione, njoftime për publikim... shfrytëzoni lidhjet tjera brenda sajtit që janë në dispozicion. Spam emailet dhe të ngjashme nuk do të merren në konsideratë!