Facebook sjell një risi të re dhe ajo mund t’ju pasurojë!

Facebook sjell një risi të re dhe ajo mund t’ju pasurojë!

Jeni të fiksuar pas rrjeteve sociale dhe këtë pasion e keni kthyer në një biznes fitimprurës? Nëse po, atëherë vjen një lajm i mrekullueshëm për ju pasi Facebook ka lajmëruar që do përdorë reklamat në video. Gjë e cila do të përkthehet në të ardhura të pastra për ju dhe vetë Facebook-un. Faktikisht kjo është një praktikë e aplikuar edhe gjatë vitit të kaluar por përdoruesit nuk kanë marrë fitime, ndërsa në të ardhmen premtohen fitime që do ndahen në mënyrë të barabartë mes përdoruesve dhe Facebook.

Orainfo

 

KOMENTE