Zyrtari policor merr përmes rrjeteve sociale mesazhe kërcënuese dhe ofenduese

Zyrtari policor merr përmes rrjeteve sociale mesazhe kërcënuese dhe ofenduese

Autoritetet policore kanë bërë me dije se në Gjilan një zyrtar policor ka raportuar rastin në polici që ka të bëjë me mesazhe kërcënuese dhe ofenduese lidhur me detyrën e tij zyrtare.

Rasti po trajtohet  si kanosje dhe ëshët nën hetime

Raporti i policisë.

KANOSJE

Gjilan 05.02.2021 – 21:00. Ankuesi, mashkull kosovar, zyrtar policor, raporton se nga persona të panjohur, përmes rrjeteve sociale kishte marr mesazhe kërcënuese dhe ofenduese lidhur me detyrën e tij zyrtare. Rasti nën hetime. /2LONLINE.com/

KOMENTE