Kështu e mbushni baterinë e iphone dyfish më shpejt

Kështu e mbushni baterinë e iphone dyfish më shpejt

Duke filluar nga iPhone 6, tash ka mundësi të mbushjes së baterisë nga 0 në 100% dy herë më shpejtë. Por rezultatet e kësaj varen se sa e vjetër është bateria e pajisjes suaj.

Fillimisht në iPhone tuaj shtypeni “Airplane Mode”, kjo pasi do të ndërpriten aktivitetet që shpenzojnë baterinë tuaj, si: kërkimi për Wi-Fi, pranimi i njoftimeve apo kycça me pajisje me Bluetooth.

Pastaj çka duhet bërë që të merrni një mbushës muri të IPAD, pasi që me të sigurohet elektricitet më i madh për sekond në iPhone.

Nëse bëhet krahasimi i mbushjes me këtë mbush dhe atë të zakonshmin del se ky funksionon dy herë më shpejt.

BURIMI: RTK

KOMENTE