OVL-UÇK: Reagim!

OVL-UÇK: Reagim!

Reagim dhe kundërpërgjigje për z.Rexhep Kadriu i cili ka manipuluar kinse është takuar më kategoritë e dala nga lufta,duke e shfaqur këtë takim në kohë të fushatës elektorale,takimi ishte me disa veteranë në prani të deputetit Ahmet Isufi mirëpo jo takim mbështetës për z.Kadriun.

OVL-UÇK ka një kryesi të zgjedhur në mënyrë legjitime,kryesia ka vendime të cilat zbatohen përbrenda dhe në këtë kohë ne kemi veç një nënshkrim marrëveshje me kandidatin për Kryetar të Komunës së Gjilanit z.Zenun Pajaziti duke na përkrahur në projektin të cilin e kemi ne si Organizatë dhe këto dezinformime nuk i bëjnë nder askujt,ky manipulim kinse takim me veteranët është bërë për arsye te shumta të cilat janë te orkestruara nga z.Rexhep Kadriu.

Sinqerisht, Jeton Sherifi,
Kryetar i OVL-UÇK’së, Dega në Gjilan.

lexo edhe:Kadriu-veteranëve: Ju kishit guximin të flijonit jetën, ne tani kemi përgjegjësi të zhvillojmë vendin

KOMENTE