Të dashur vizitorë,

portali 2LONLINE menaxhohet dhe mirëmbahet nga ne, por në fakt është edhe portal i juaji, ku ju mund të kontribuoni me informacion dhe tema, në përshtatshmëri me natyrën e Portalit, për të ndarë edhe me të tjerë.

Një nga kontributet tuaja mund të jenë edhe informacionet bazë që mund të na shkruani se çfarë dëshironi të lexoni, ç’farë tematika dëshironi të trajtojmë, cilat janë ato informacione për të cilat keni nevojë  të dini më gjerësisht,

Ju  mundë të jeni edhe vet autor dhe shkrues i artikujve në portal, sipas kritereve të parapara, të cilat  mund të zënë vend në 2LONLINE.

Na shkruani në: [email protected]

Për të kontribuar si autor shih Kushtet e përdorimit.