Zyrtare: Ndeshja Serbi-Shqipëri zhvillohet me 9 nëntor 2014 në Vjenë!

Qetësohuni. Fjala është për ekipet me të njëjtin emër që luajnë në Ligën e Dytë të Landit të Vjenës (Austri)!

Në dhjetë ndeshjet e para, ekipi shqiptar SV Albania ka shkëlqyer duke grumbulluar 25 pikë (8 fitore, një barazim dhe një humbje) me diferencë golash +29!

Ndërsa ekipi serb renditet në vendin e 10-të, me 13 pikë të grumbulluara.

Serbia dhe Shqipëria do të ndeshen më 9 nëntor 2014, për javën e 13 të 2.Landesliga Wien.

http://sportnews.al/ndeshja-serbi-shqiperi-zhvillohet-9-nentor-2014/

KOMENTE