Zyrtare: Kosova ngritet për tri pozita në renditjen e FIFA-s

Zyrtare: Kosova ngritet për tri pozita në renditjen e FIFA-s

FIFA ka publikuar renditjen e re të Kombëtareve pas ndeshjeve të marsit. Pas dy barazimeve, kundër Danimarkës dhe Bullgarisë, Kosova është ngritur tri pozita duke përfunduar në vendin e 127.

Kombëtarja shqiptare ka humbur një pozicion në renditje. Pas humbjes nga Turqia dhe fitores nga Andorra, kuq e zinjtë tashmë janë në vendin e 62-të në renditje.

Renditjen vazhdon të kryesojë Belgjika e ndjekur nga Franca dhe Brazili. Anglia ka fituar një pozicion, derisa Kroacia ka humbur një.

KOMENTE