ZYRTARE: Gjilani arrinë marrëveshje me Fisnik Papuçin

ZYRTARE: Gjilani arrinë marrëveshje me Fisnik Papuçin

Klubi Futbollistik “Gjilani” ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me futbollistin Fisnik Papuçi.

Fisnik Papuçi vjen nga rradhët e KF Besa ku ishte kapiten dhe dhe fitues i kupës këtë vit si dhe luan në pozitën e mbrojtësit të krahut të majtë.

Krahas këtij nënshkrimi drejtuesit e klubit kanë planifikuar të përfundojnë edhe disa marrëveshje të tjera gjatë ditëve në vazhdim.

KOMENTE