Zhegra heroike vulos mbështetjen për Lëvizjen

Zhegra heroike vulos mbështetjen për Lëvizjen

Në takimin e mbajtur në fshatin Zhegër, ku i pranishëm ishte edhe Kryetari i Kuvendit Glauk Konjufca, Zhegra e Agim Ramadanit na e konfirmoi mbështetjen masive për Lëvizjen. 

Kryetari Alban Hyseni, u zotua se me qeverisjen e re Gjilani do të orientohet kah zhvillimi e kah e mbara. Regresit në fusha të caktuara, e stagnimit ekonomik, do i vie fundi më 14 nëntor. Mobilizimi e përkushtimi i qytetarëve të Zhegrës për ndryshim, do jenë vulë për fitoren e Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Sepse bashkë jemi më mirë! 

#përtëgjithafshatrat

www.albanhyseni.com

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan
/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE