Zhegër: Arrestohet pasi doli me veturë pa arsye në kohën e kufizimit të lëvizjes

Zhegër: Arrestohet pasi doli me veturë pa arsye në kohën e kufizimit të lëvizjes

Autoritetet policore kanë bërë me dije se në fshatin Zhegër të Gjilanit  më 29 mars ora 18 e 10 minuta, është arrestuar i dyshuari, pasi që i njëjti ka dalë me veturën e tij, pa ndonjë arsye, duke mos respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria e Republikës së  Kosovës mbi orarin e kufizuar të lëvizjes së lirë.

I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje për 48- orë, për siç thuhet: “Mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë”.

KOMENTE