Zgjatet orari i punës në laborator në QKMF

Zgjatet orari i punës në laborator në QKMF

Komuna e Kamenicës ka njoftuar qytetarët se  është zgjatur orari i punës në laborator në QKMF.

Orari i paraditës fillon nga ora 07:00 deri në orën 14:00, ku punojnë tre laborantë, kurse pasdite orari është nga ora 14:00 deri në orën 21:00, dhe punon një laborant.

Ndërsa punëtorët e rinj janë duke mbajtur orarin një javë paradite dhe një javë pasdite.

Të shtunën puna në laborator fillon nga ora 07:00 deri në orën 14:00.

 

KOMENTE