Zëvendësministri në detyrë Rexhep Kadriu dorëzon veturën zyrtare

Zëvendësministri në detyrë Rexhep Kadriu dorëzon veturën zyrtare

Zëvendësministri në detyrë, Rexhep Kadriu ka bërë me dije se sot ka bërë dorëzimin e veturës zyrtare në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Transportit (MIT).

Kadriu ka shtuar se ai është kandidat për deputet nga radhët e AAK-së, dhe fushatën elektorale si zakonisht e bënë me veturën e tij private.

“ Është në traditën time familjare, dhe në karakterin tim, që mos të keqpërdor të mirën publike. Inkurajojë të gjithë zyrtarët qeveritarë, ta bëjnë një gjë të tillë”, ka thënë Kadriu.

KOMENTE