Zëri i saj do të jetë gjithëherë zëri i interesit të përgjithshëm shoqëror

Zëri i saj do të jetë gjithëherë zëri i interesit të përgjithshëm shoqëror

Leonora Morina Bunjaku merr mbështetje të jashtëzakonshme nga qytetarët, bagazhi i saj intelektual e moral do t’i kontribuoj Gjilanit e gjithë Kosovës.

Sot, kandidatja për deputete znj. Leonora Morina Bunjaku ka mbajtur takimin me mbështetësit e saj.

Mbështetësit e shumtë të saj janë indikator i kjartë se Leonora Morina Bunjaku është në rrugë të drejtë dhe të sigurt për të përfaqësuar qytetarët në institucionin më të lartë legjislativ.

Zëri i saj do të jetë gjithëherë zëri i interesit të përgjithshëm shoqëror. Kontributi i saj ndër vite e dëshmon këtë.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministërKadriVeseli1✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅

e sponsorizuar

KOMENTE