Zenun Pajaziti vizitoi banorët e fshatit Myçybabë

Zenun Pajaziti vizitoi banorët e fshatit Myçybabë

Zenun Pajaziti, kandidati i PDK-së për keytar të komunës së Gjilanit vizitoi banorët e fshatit Myçybabë. Banorët, fuqishëm janë rreshtuar për ta finalizuar forcën e ndryshimit.

Pas takimit me banorët e Myçybabës, takim ky mjaft produktiv, kryetari Pajaziti bashkë me banorët e Myçybabës, nderuan dhe përkujtuan sakrificën e dëshmorëve, tek lapidari.

Shtabi Zgjedhor i PDK-së, dega Gjilan

Sponsorizuar nga PDK

KOMENTE