Zenun Pajaziti uron të gjithë besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit

Zenun Pajaziti uron të gjithë besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit

Qytetarë të nderuar të Besimit Islam,

Kryetari i Degës së PDK-së në Gjilan, njëherësh Kandidat për Kryetar të Komunës së Gjilanit, z. Zenun Pajaziti, uron të gjithë besimtarët myslimanë për festën e shenjtë të Kurban Bajramit.

Me këtë rast, në këtë ditë feste uron nga zemra që toleranca, humanizmi, lumturia dhe harmonia të jenë pjesë e pandashme e juaja dhe familjeve tuaja.

Me fat!

KOMENTE