Zemaj: Diskutuam për përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor

Zemaj: Diskutuam për përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj së bashku me Ministrin e Arsimit, Ramë Likaj kanë diskutuar për fillimin e vitit të ri shkollor.

“Fillimi i mësimit të organizohet në mënyrën e duhur në këto rrethana të krijuara nga pandemia COVID-19, të gjitha vendimet e nevojshme do të merren në konsultim me Ministrinë e Shëndetësisë, IKShPK-në, Ministrinë e Arsimit dhe institucionet tjera relevante.

Do të vazhdojmë përpjekjet e përbashkëta dhe koordinimin ndërinstitucional.

Ne po ndërmarrim të gjitha masat dhe po bëjmë përgatitjet e duhura që procesi mësimor të nis sipas planit të paraparë, duke respektuar masat mbrojtëse kundër virusit dhe të gjitha protokollet e sigurisë së shëndetit”, ka thënë Zemaj.

Gepostet von Armend Zemaj am Freitag, 11. September 2020

KOMENTE