Zeka: PDK e tha, prandaj edhe ushtria do bëhet

Zeka: PDK e tha, prandaj edhe ushtria do bëhet

Anëtari i Këshillit Drejtues të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), njëherësh edhe nënkryetar i kësaj partie në Gjilan, Izmi Zeka, ka shkruar në profilin e tij në facebook se PDK, ka qenë dhe mbetet adresa e vetme e mirëqeverisjes, e konfirmuar nga vota qytetare për gati një dekadë. “PDK e tha, prandaj edhe ushtria do bëhet” ka shkruar Zeka.

Ja postimi i plotë i Zekës:

Të flasin për rritje imazhi në qeverisje dhe performancë në menaxhimin e parasë publike , deputetët e partisë të cilët edhe kanë ish ministra të dënuar (dy, nga vetëm një ministri), është më shumë se hipokrizi. PDK, ka qenë dhe mbetet adresa e vetme e mirëqeverisjes, e konfirmuar nga vota qytetare për gati një dekadë. PDK e tha, prandaj edhe ushtria do bëhet.

KOMENTE