Zejnulla Jakupi i bashkohet “Vatrës”

Zejnulla Jakupi i bashkohet “Vatrës”

Kandidat për PHD z.Zejnulla Jakupi, i cili vepron dhe jeton në Gjermani, ka aderuar në radhët e Lëvizjes ”Vatra”.

Kryetari Kushtrim Kadriu i uroi mirëseardhje z.Jakupit, me bindjën se aderimi tij është potencial shtesë për Lëvizjën Qytetare “Vatra”, në punën dhe angazhimin e përbashkët rreth platformës politike të “Vatrës”, në të mirë të vendit.

Kryetari Kadriu gjithashtu ka vlerësuar aderimin e z. Zejnulla Jakupit, veçanërisht, si një mundësi dhe potencial me peshë në përfaqësimin e duhur të interesave dhe synimeve të banorëve të dëbuar nga Kosova Lindore në politikën Kosovare.

Phd Zejnulla Jakupiu shprehë i lumtur me frymën e punës në “Vatër” dhe u shpreh i gatshëm për të dhenë kontributin e tije në “Lëvizje” bashke me anëtarët e tjerë të kryesisë.

Ndërsa, anëtari më e ri i ”Vatrës” njëkohësisht do të jetë edhe pjesë e  organeve drejtuese të saj.

KOMENTE