Yjet e filmit dhe muzikës që ndryshuan emrat

Yjet e filmit dhe muzikës që ndryshuan emrat

Ja një listë prej disa yjeve të botës së filmit dhe muzikës që i kanë ndryshuar emrat e tyre dhe i janë prezantuar publikut me emra skenikë të ndryshëm nga ata në jetën reale.

Mila Kunis — Milena Markovna Kunis
Katy Perry — Kathryn “Katy” Hudson
Lorde — Ella Marija Lani Yelich-O’Conno
Joaquin Phoenix — Joaquin Rafael Bottom/Leaf Phoenix
Natalie Portman — Natalie Herschlag
Christopher Walken — Ronald Walken
Louis C.K. — Louis Szekely
Miley Cyrus — Destiny Hope Cyrus
Ben Kingsley — Krishna Pandit Bhanji
Oprah Winfrey — Orpah Winfrey
Lady Gaga — Stefani Joanne Angelina Germanotta
Bruno Mars — Peter Gene Hernandez.

KOMENTE