Xhilsime Qamili, kryesuese e Komitetit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Xhilsime Qamili, kryesuese e Komitetit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Komiteti për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale zgjodhi dr.Xhilsime Qamili kryesuese të këtij komiteti

Në Komunën e Vitisë sështë mbajtur mbledhja e parë e Komitetit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale.

Me këtë rast, si pikë e rendit të ditës ishte zgjedhja e kryesuesve të këtij komiteti, si dhe përcaktimi i orarit të aktiviteteve për këtë vit.

Kryesuese e këtij komiteti, anëtarët e Kuvendit ku përfshihet edhe një përfaqësues i Shoqërisë Civile, kanë zgjedhur doktoreshën Xhilsime Qamili, ndërsa për zv.kryesuese Liridona Bislimin.

KOMENTE