XHEVDA MAAE: Po i rikthehemi punës aty ku e lamë!

XHEVDA MAAE: Po i rikthehemi punës aty ku e lamë!

Sikurse edhe qytetet tjera edhe Gjilani nga sot ka filluar me aplikimin e masave lehtësuese të marra për parandalimin e koronavirusit dhe ky lehtësim i masave që vije gradualisht dhe me kontroll por që ka mundësuar edhe hapjen graduale të ekonomisë dhe punës nëpër veprimtaritë ekonomike që sipas institucioneve përkatëse lejohen për të punuar.

E, nga sot ka filluar punën edhe Kompania Ndërtimore Xhevda MAAE në Gjilan, dhe këtë e kanë bërë të ditur drejtuesit e kësaj Kompanie.

“Të nderuar miq, klientë e bashkëpunëtor Sot më datë 04 maj 2020, po i ri-kthehemi punës sonë aty ku e lamë, (detyrimisht), nga një pushim i jashtëzakonshëm…

Por, të uritur e të përkushtuar për punë, kështu edhe duke analizuar gjatë gjithë kohës detajet më të vogla. Jemi të vendosur si asnjëherë më parë, se duhet të bëjmë angazhim e përkushtim të jashtëzakonshëm në mënyrë që ta ri-kuperojmë kohën e humbur…”, thuhet në njoftimin e Kompanisë.

Ndërtimtaria është art dhe padyshim objekti të cilin pak kohë më parë e kemi filluar, vërtetë do jetë art në vete.

Duke ju dëshiruar shëndet e mbarësi për familjet tuaja. Ju mirëpresim:

Eja edhe t’i dhe bëhu banor i Objektit në Qendrën Qindravjeçare në Qytetin e Gjilanit.

XHEVDA MAAE

KOMENTE