XHEVDA MAAE – me super zbritje!

XHEVDA MAAE – me super zbritje!

 XHEVDA MAAE – Me Super Zbritje! 

Kompania XHEVDA MAAE, ua uron “Ditën e Çlirimit” të gjithë shqiptarëve kudo që janë, në Atdhe e në Diasporë!
Dhe, mos harroni, kemi një super zbritje, për nderë të “Ditës së Çlirimit!”
Bëhu i pari që do të përfitosh nga kjo ofertë ekskluzivisht për ju.
Oferta vlen deri më 26 Qershor.

Bëhu me banesë!
***
Objekti Banesor-Afarist “KATANA CENTER”
Etazhiteti: B+S+P+8
Investitor: XHEVDA MAAE
📍 në Qender të qytetit Gjilan
📲 +383 44 705 777
🏡 Suksesi ynë është puna! 🏡
#xhevdamaae

KOMENTE