Xhamisë në Viti ia vjedhin akumulatorin

Xhamisë në Viti ia vjedhin akumulatorin

Në një xhami në Viti, duket se dikush nuk kishte shkuar për t’i kryer ritet fetare, por për të vjedhur akumulatorin, pasi një vjedhje e tillë është raportuar në polici.

E cilësuar si ‘vjedhje e rëndë”, policia ka bërë me dije se rasti është raportuar nga ankuesi, ku sipas deklaratës së tij, persona të panjohur kanë hapur me forcë derën e xhamisë dhe kanë vjedhur një bateri (akumulator).

Njësit policore janë duke hetuar rastin

KOMENTE