Vuniqi: Nuk ka asnjë revokim të njohjeve

Vuniqi: Nuk ka asnjë revokim të njohjeve

Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme, Rejhan Vuniqi, në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re” ka mohuar se ka ndodhur ndonjë revokim i njohjeve për Kosovën.

Ajo ka thënë se Serbia është duke bërë një fushatë të rreme lajmesh e mbështetur nga “Sputnik” dhe media të tjera.

Sipas zëvendësministres Vuniqi, Serbia po abuzon me gjendjen ekonomike të disa vendeve duke përdorur diplomacinë e dollarit për të marrë nota verbale të falsifikuara.

Ajo ka paralajmëruar njohje të reja për Kosovën, duke thënë se disa vende janë në proces të vendimit për njohjen e shtetit të Kosovës…

Intervistën e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës “Epoka e re”

BURIMI: Epoka e re

KOMENTE