Vullnetmirët pastrojnë vullnetarisht parkun e qytetit në Kamenicë

Vullnetmirët pastrojnë vullnetarisht parkun e qytetit në Kamenicë

Pastrohet parku i qytetit në Kamenicë nga disa vullnetarë.

“Pastrimi i parkut është bërë nga një vullnetar amerikan me emrin Daniel, të cilit iu bashkuan edhe disa anëtarë të organizatës “Handikos” nga Kamenica”, njofotn Komuna e kamenicës, përmes zyrës për informim.

Me këtë rast, Komuna e Kamenicës shpreh mirënjohje dhe falënderon secilin qytetarë për kontributin e dhënë. /2LONLINE.com/

KOMENTE