Vozitësi i dehur del nga rruga dhe godet drunjtë

Vozitësi i dehur del nga rruga dhe godet drunjtë

Policia e Kosovës është njoftuar për një aksident trafiku në Gjilan.

Deri te aksidenti rrugor dyshohet ka ardhur kur vozitësi, serb shtetas i Kosovës, ka drejtuar automjetin Vetura e tipit VW Golf –IV- me tabela KS, nën ndikim te alkoolit 1.69 promila alkool ne gjak, del nga rruga dhe godet disa drunj skaj rrugës dhe dëmton një reklamë, me ç’rast shkaktohet dëme materiale, dhe lëndime trupore pëson pasagjerja që ndodhej në veturë.

Lidhur me rastin është kontaktuar prokurori i shteti i cili ka urdhëruar që i dyshuari të ndalet për 48 –orë. Rasti është duke u hetuar.

KOMENTE