Voton me urimin për zgjedhje të lira dhe demokratike

Voton me urimin për zgjedhje të lira dhe demokratike

Kandidati i Partisë së Drejtësisë (PD), për kryetar të komunës së Gjilanit, Naser Morina ka votuar në vendvotimin e tij, duke uruar për zgjedhje të lira dhe demokratike

“Qytetarë të nderuar, unë e kreva obligimin qytetar, uroj zgjedhje të lira dhe demokratike”.
Me respekt
Prof. PhD. Cand Naser Morina IDN

KOMENTE