Vlerësimi i radhës vije nga Festivali “Angel Voice”

Vlerësimi i radhës vije nga Festivali “Angel Voice”

Do të doja të shpreh falënderimet e mia të sinqerta nga unë dhe organizata ime Qendra Kulturore Artistike “Mollëkuqet” &”Rising stars”, Kosovë.

Nga: Arta Haziri – Nuhiu

Pranova Diplomë si anëtare profesionistë të gjyqtarit për vlerësim, nga Beogradi – Festivali “Angel Voice”

Unë do të doja të ju kushtoj vëmendjen tuaj për faktin se gjithçka që është bërë dhe do të bëhet është një bamirësi kulturore që motivohet nga të gjithë njerëzit e përfshirë.

Detyra kryesore e punës me të rinjtë është rritja e tyre shpirtërore, toleranca, konkurrenca korrekte dhe e shëndetshme krijuese.

Dhe për mua personalisht si mësuese me përvojë gati 16 vjeçare, përulemi për një çast para Sakrificës dhe dashurisë së pakufishme të çdo mëësuesi, që në një periudhë të tillë, kaq të vështirë po bënë më të mirën për rritjen dhe edukimin e fëmijëve.
Faleminderit gjithë Drejtorëve të Festivaleve, që janë të pazëvendësueshëm!

Faleminderit mikës time Zorica Ninkovic.

“Bota mund të jetë e bukur dhe në harmoni”

Dhe ne kemi gjithmonë një bashkëpunim që nuk është indiferente ndaj punës krijuese. /2LONLINE.com/

 

KOMENTE