Vjeshta Letrare e Gjilanit- AGJENDA

Vjeshta Letrare e Gjilanit- AGJENDA

VJESHTA LETRARE E GJILANIT

E organizojnë:
Ars Clubi “Beqir Musliu” në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit “Fan S.Noli”, Gjilan

Veprimtaria e parë letrare
Më 17 tetor 2020, ora 12:00
DY NOVELAT E REJA TË SAZAN GOLIKUT
Vendi: Biblioteka e Qytetit

Veprimtaria e dytë letrare
Përurimi I romanit të Aziz Mustafës,
MOS E HARRO JAPONINË, SUZANË
Më 31 tetor 2020,ora 12:00
Vendi: Biblioteka e Qytetit

Veprimtaria e tretë letrare
VEPRA LETRARE E MUSA RAMADANIT
Më 14 nëntor 2020, ora 12:00
Vendi: Salla e Teatrit ose Biblioteka e Qytetit
( kësaj veprimtarie i bashkangjitet edhe DKRS dhe teatri i Qytetit )

Veprimtaria e katërt letrare
Përurimi i librit me shkrime kritike të dr. Labinot Berishës
QASJE VEPRAVE TË IBRAHIMKADRIUT
Më 5 dhjetor 2020
Vendi: Biblioteka e Qytetit

Veprimtaria e pestë letrare
PARAQITJA E BOTIMEVE TË VITIT 2020
Nga Shtëpia botuese “Beqir Musliu”
Më 12 dhjetor 2020
Vendi: Biblioteka e Qytetit

KOMENTE