Vizioni i Kadri Veselit përkrahet fuqishëm

Vizioni i Kadri Veselit përkrahet fuqishëm

Në fshatin Livoç i Ulët, bashkë me nëndegët XXIV dhe XXV mozaiku i fitores po merr formë, vizioni i Kadri Veselit përkrahet fuqishëm.

Gjatë tubimit të ditës së sotme, qytetarët i dhanë mbështetje të jashtëzakonshme kandidatëve për deputet dhe vizionit të Kryeministrit Kadri Veseli.

Qytetarët janë të vendosur që lidhja miqësore me SHBA-të të jetë e përhershme. Nuk mund të vëhet në pikëpyetje nga askush kjo miqësi.

Zhvillimi dhe bashkërendimi i aktiviteve institucionale me SHBA-të janë projekt substancial i Kryeministrit Kadri Veseli.

Këtë vizion e duan qytetarët! Gjithëherë!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅
#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

e sponsorizuar

KOMENTE