Vitia shënoi Ditën Botërore të Shëndetit Oral

Vitia shënoi Ditën Botërore të Shëndetit Oral

FOTOLAJM: Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Viti, të përbërë nga 2 Stomatolog kanë mbajtur një ligjeratë për sëmundjet e dhëmbeve.

Ata kanë dhënë këshilla për edukimin rreth kariesit dhe masat parandaluese si dhe kanë kontrolluar nxenesit e ciklit te ulët për sëmundje te dhëmbeve në shkollën fillore në fshatin Ramjan.

 

[pro_ad_display_adzone id=35749]

KOMENTE