Vitia pranon 182 pako ushqimore dhe higjenike nga Appeal International Australia

Vitia pranon 182 pako ushqimore dhe higjenike nga Appeal International Australia

Komuna e Vitisë, konkretisht Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim ka pranuar sot 182 pako me material ushqimor dhe higjenik nga Human Appeal International Australia (HAIA).

Komuna e Vitisë, falënderon këtë organizatë për ndihmat e ofruara të cilët do të ju dedikohen qytetarëve në nevojë të kësaj komune të cilët për shkak të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19 ju është vështirësuar edhe më shumë gjendja financiare.

Përndryshe kjo organizatë në mbarë botën ka projekte me të cilën ofron ndihma në luftën njerëzimit kundër varfërisë dhe padrejtësive shoqërore.

KOMENTE