Vitia ndau mirënjohje për nxënësit e dalluar në fushën e robotikës dhe kodimit

Vitia ndau mirënjohje për nxënësit e dalluar në fushën e robotikës dhe kodimit

Komuna e Vitisë ndanë mirënjohje për nxënësit e dalluar në fushën e robotikës dhe kodimit.

Zv/kryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu së bashku me Basri Aliun, drejtor i Drejtorisë Komunale të Arsimit kanë pritur sot në një takim nxënës të shkollës së mesme fillore të ulët “Dëshmorët e Vitisë” nga Vitia të cilët kanë treguar suksese në garat teknologjike të organizuar nga organizata BONEVET në platformën Kosova Makers League.

Gjithashtu nxënës të kësaj shkolle kanë pasur një përkrahje të fuqishëm nga mësimdhënësi i Matematikës z. Burim Jashari i cili edhe i ka shoqëruar ata në këtë takim. Kjo shkollë në mars të këtij viti kishte fituar edhe vendimin e parë në nivel vendi në sfidën e kodimit, në kuadër të programit Shkollat e Shekullit 21.

Gjithashtu zv/kryetari Haliti Aliu dhe Drejtori i DKA-së, Basri Aliu kanë ndarë mirënjohje për nxënësit të cilët kanë treguar suksese në këto gara. Një mirënjohje iu është dedikuar edhe organizatës BONEVET e cila organizon gara të tilla, të cilët në emër të saj e ka pranuar mësimdhënësi, Bekim Jashari. /2LONLINE.com/

KOMENTE