Vitia mobilizohet pas vërshimeve

Vitia mobilizohet pas vërshimeve

Pas reshjeve të fundit të shiut që kanë rënë pa ndërprerë janë shaktuar vërshime në Viti. Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka aktivizuar Ekipën Emergjente.

Sipas zyrtarëve komunal kjo u bë me qëllim që të minimizohen dëmët.

Me këtë rast vet kryetari Halit, ka dal në vend të ngjarjës për të parë nga afër vendet ku rrezikshmëria nga vërshimet është më e madhe.

Gjithashtu në vendngjarje janë edhe ekipet nga DSHPE, Njësia e Zjarrëfiksve dhe Shpëtimit, puntorët ambiental dhe shumë qytetarë vullnetar të cilët ju kanë bashkangjitur ekipeve për të përballuar këtë situatë.

KOMENTE