Vitia do të vaksinojë qytetarët vitias kundër virusit Covid-19

Vitia do të vaksinojë qytetarët vitias kundër virusit Covid-19

“Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare (QKMF) në Viti, do të bëjë vaksinimin e qytetarëve kundër virusit Covid-19”, thuhet në një njoftim të kësaj qendre..

Vaksinimi do të behet prej datës: 09.04 deri: 13.04.2021.

Vaksinimi do të zhvillohet sipas këtij orari dhe sipas grupmoshave.

* Mbi 85 vjet me datat 09.04 deri 10.04.2021

* Nga 80-84 vjet prej datës 11.04 deri 13.04.2021.

Vaksinimi do të zhvillohet prej orës 09:00 deri ora 14:30 në QKMF- në Viti. /2LONLINE.com/

KOMENTE