Vitia dhe Fonacioni Kosovë-Luksemburg ndihmojnë dy biznese me pajisje të punës

Vitia dhe Fonacioni Kosovë-Luksemburg ndihmojnë dy biznese me pajisje të punës

Ne kuadër te projektit per Zhvillimin e komuniteteve i cili po implementohet ne dy fshatra te Komunës së Vitisë, sot u bë pranim- dorëzimi i pajisjeve për zdrukthuari për një biznes në Gërmovë dhe i pajisjeve për shtrimin e kubëzave të betonit për një biznes në Sadonivë të Jerlive.

Kjo u bë në vazhdën e realizimit të projekteve të cilat po realizohen në bashkëpunim të Komunës së Vitisë me Fondacionin Kosovë-Luksemburg

Në këtë aktivitet i pranishëm ishte edhe Zyrtari komunal, Ahmet Sylejmani dhe Izjah Ademi zyrtar i projektit nga Fondacioni Kosove Luksemburg.

 

KOMENTE