Viti: Vritet me armë zjarri një i rifotoilustrim

Viti: Vritet me armë zjarri një i ri

Një 20 vjeqar nga Buzoviku është vrarë me armë zjarri mbrëm rreth orës 18:45 në mes fshatrave Buzovik dhe Lubishtë, raporton iliria.tv.

“Sipas burimeve tona nga Policia, vrasja ka ndodh për shkaqe pronësia, menjëher pas ngjarjes policia ka arrestuar dy vllezër dhe ka konfiskuar një armë zjarri”, njofton iliria.tv.

BURIMI: Iliria.tv

KOMENTE