Viti: U mbajt mbledhja e parë e Komitetit për Komunitete

Viti: U mbajt mbledhja e parë e Komitetit për Komunitete

Komiteti për Komunitete ka mbajtur sot mbledhjen e parë të rregullt për këtë viti.

Me këtë rast gjatë kësaj mbledhje është shqyrtuar dhe aprovuar me shumicë votash plani I punës së këtij komiteti për vitin 2020.

Gjithashtu gjatë këtij takimi është folur ehe për çështje të ndryshme të cilët kanë të bëjnë kryesisht me jetën e komuniteteve në komunën e Vitisë.

KOMENTE