Viti: Po vazhdojnë punimet në rivitalizimin e objekteve shkollore

Viti: Po vazhdojnë punimet në rivitalizimin e objekteve shkollore

Në disa shkolla të komunës së Vitisë janë duke vazhduar punimet në rivitalizimin e objekteve shkollore.

Me këtë rast Basri Aliu, Drejtor i Arsimit në Viti, ka vizituar nga afër punimet në rivitalizimin e shkollave në fshatin Smirë dhe Terpezë.

Ai tha se komuna e Vitisë, po punon në krijimin e kushteve sa më të mira për nxënësit dhe personelit arsimor duke shpresuar që të kalojë sa më parë gjendja e pandemisë dhe nxënësit të ju kthehen bankave shkollore.

KOMENTE