Viti: Homazhe te varrezat e dëshmorëve

Viti: Homazhe te varrezat e dëshmorëve

Institucionet komunale të Vitisë bënë homazhe te varrezat e dëshmorëve me rastin e Epopesë së UÇK-së.

Me rastin e rënies heroike të Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe Familjes Jashari, respektivisht Epopesë së lavdishme të UÇK-së, sot institucionet komunale të Vitisë kanë bërë homazhe tek varrezat e dëshmorëve të komunës së Vitisë.

Gjithashtu homazhe kanë bërë edhe përfaqësues të Organizatave të dala nga lufta e UÇK-së, policisë së Kosovës dhe të tjerë.

KOMENTE