Viti: Gjendet e zhdukura, kthehet në shtëpinë e sajfotoilustrim

Viti: Gjendet e zhdukura, kthehet në shtëpinë e saj

Autoritetet policore që kishin bërë me dije më parë për zhdukjen e një femre shqiptare nga Vitia, kanë raportuar tani se në rrugën “Hafiz Ali Korqa”, të Vitisë, në lidhje me rastin është raportuar se ajo është gjetur dhe e njëjta pas intervistimit është kthyer në shtëpinë e saj.

KOMENTE