Vezir Ramushi nderohet me mirënjohje për humanizëm

Vezir Ramushi nderohet me mirënjohje për humanizëm

Haliti nderon me mirënjohje për humanizëm z. Vezir Ramushi

Në emër të Institucioneve Komunale të Vitisë, kryetari i kësaj komune, Sokol Haliti ka ndarë sot një mirënjohje për z. Vezir Ramushi për kontributin e dhënë në humanizëm.

“Si kryetar i kësaj komune kam nderin që të përmes kësaj mirënjohje të ju falënderoj juve dhe bashkëpunëtoret tuaj për kontributin e dhënë në të mirën e shoqërisë konkretisht në humanizëm” u shpreh Kryetari Haliti. Kurse Vezir Ramushi ndër tersha tha se kjo mirënjohje do të jetë një shtytje që të vazhdojnë të punojë edhe më shumë në aktivitet e tilla.

KOMENTE