Vetëvendosje: Zhegra, pritje madhështore për Albin Kurtin

Vetëvendosje: Zhegra, pritje madhështore për Albin Kurtin

Fshati Zhegër pritje madhështore i kanë bërë kandidatit për kryeministër të Kosovës, Albin Kurti.

Qindra qytetarë kanë marrë rrugën për Shkollën Fillore “Agim Ramadani” për ta takuar Albin Kurtin dhe për të treguar edhe një herë se Zhegra do të votoj për ndryshim.

Zhegra e ka ndarë mendjen, të vendosur për të vetëvendosur.

Zyra për media dhe komunikim e Lëvizjes Vetëvendosje, Qendra në Gjilan.

KOMENTE