Vetëvendosje: Vendosmëria për të ecur drejt po vërehet edhe në Pogragjë

Vetëvendosje: Vendosmëria për të ecur drejt po vërehet edhe në Pogragjë

Kandidatja për deputete Arijeta Rexhepi, vizitoi Pogragjën, ku u mirëprit nga qytetarët e këtij fshati.

Aty u diskutua për masat që do të ndërmarrim gjatë qeverisjes për përmirsimin e jetës së qytetarëve, duke filluar nga vendet e punës, të cilat do të jenë me kontrata e me kontribute pensionale të paguara dhe jo më shumë se 40 orë pune të rregullt në javë.

Kështu synimi ynë është parandalimi i diskriminimit të punëmarrësve nga punëdhënësit.

Krejt dhe Drejt, për më shumë vende pune e më shumë të drejta për punëtorët.

Krejt bashkë, Drejt zhvillimit të vendit.

E sponsorizuar

KOMENTE