Vetëvendosje: Telegram ngushëllimi me rastin e vdekjes së gazetares Ardita Sylejmani

Vetëvendosje: Telegram ngushëllimi me rastin e vdekjes së gazetares Ardita Sylejmani

Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan, përkatësisht Sekretariati për Media dhe Komunikim, shprehë ngushëllimet më të sinqerta për vdekjen e gazetares gjilanase, Ardita Sylejmani – Bllaca.

Telegram ngushëllimi

Me pikëllim të thellë morën lajmin për vdekjen e parakohshme të bashkëpunëtores tonë, gazetares Ardita Sylejmani – Bllaca.

Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan, përkatësisht Sekretariati për Media dhe Komunikim, shprehë ngushëllimet më të sinqerta për vdekjen e gazetares gjilanase Ardita Sylejmani – Bllaca, për të gjithë familjarët, miqtë dhe kolegët gazetarë.

Sinqerisht, Lëvizja VETËVENDOSJE! Qendra Gjilan.

KOMENTE