Vetëvendosje: Rinia e Cërnicës i tha po referendumit

Vetëvendosje: Rinia e Cërnicës i tha po referendumit

Kur në sytë e rinisë sheh shpresën, ëndrrën, durimin, besimin dhe dëshirën e paepur për ndryshim, e ke edhe një arsye të fortë për të votuar KREJT dhe DREJT. 

Sot në mesin e rinisë së Cërnicës, Arijeta Rexhepi kandidate për deputete në listën e Referendumit, shpalosi pjesë të programit qeverisës për të rinj.

KREJT dhe DREJT me Lëvizjen VETËVENDOSJE!

/ e spomsorizuar/

KOMENTE