Vetëvendosje: Pika Qendra e gatshme për fitoren e 6 tetorit

Vetëvendosje: Pika Qendra e gatshme për fitoren e 6 tetorit

Pika Qendra, e Lvizjes Vetëvendosje në Gjilan, e gatshme dhe me vullnet të plotë për qeverisje me dinjitet e për Albinin kryeministër. Anëtarët e shtabit zgjedhor të Pikës, fitoren e konsiderojnë të sigurtë më 6 tetor.

Këto konluzione dolën nga takimi i rregullt i shtabit zgjedhor të pikës, si përmbledhje e takimeve të shumta në çdo shtëpi me banorët e lagjes. Fryma është për ndryshim, e ndryshimi mundësohet vetëm me Albinin në krye të qeverisë, bënë të ditur zyra për media dhe komunikim e Lëvizjes Vetëvendosje, Qendra në Gjilan.

KOMENTE